Duurzaam Bouwen voor Particulieren - FAB5+

Duurzaam bouwen voor particulieren

Duurzaam bouwen, duurzaam leven is tegenwoordig een hot item. Steeds meer particulieren en instellingen, architecten en vastgoedondernemers gaan over op duurzaam bouwen.
Duurzaam bouwen

Bouwen met een duurzaam bouwsysteem, nu mogelijk voor particulieren. Ben je op zoek naar een duurzame bouwmethode? Het 5S Bouwsysteem is ideaal een duurzame woning te bouwen. Een compleet houten bouwpakket met zeer hoogwaardige thermische (isolerende) eigenschappen waarmee je snel, energiebesparend en oersterk kunt bouwen!

 

Jij bepaalt je wensen, wij zorgen voor het bouwpakket.

Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien en met een lage energierekening? Dat kan bij FAB5+. Of je nu een levensloopbestendige woning wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning. Wij vinden dat iedereen dat zou moeten kunnen tegen een goede prijs. Daarom introduceren we FAB5+ Bouw & Woonconcept. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit ziet en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Zo snel en simpel is het.

moderne bungalow woning
Moderne en duurzame bungalow woning
duurzame tiny house
Moderne en duurzame tiny house
Zorg, tuin-of-vakantiehuis?

Omdat de markt voor kleine “leefruimtes” snel groeit komen er meer en meer opties beschikbaar. FAB5+ ontwikkelt kleine modulaire units, Mobspaces, die te gebruiken zijn als tuinkantoor, aanleunwoning of zelfs als recreatief vakantiehuis.  Duurzaam gebouwd, perfect geëngineerd met toparchitectuur.

Moderne schuurwoning

Duurzame moderne zwarte schuurwoning. Ideaal voor jonge gezinnen, ruim, modern en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden van deze prefab duurzame zwarte schuurwoning.

zwarte schuurwoning
Zijgevel moderne schuurwoning
moderne kubuswoning
Moderne kubistische woning
Moderne kubuswoning

Duurzame moderne kubuswoning. Ideaal voor gezinnen, 2 verdiepingen, modern, strak en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden van deze prefab duurzame moderne kubuswoning.

Wilt u graag een duurzame woning bouwen?