Duurzame woning bouwen

Gezond wonen zonder energierekening? Staat u open om anders te denken over wonen en het bouwen van huizen? Bouw een duurzame en energiebesparende woning met FAB5+. Toekomstbestendig wonen.

Geen energierekening meer

Maatwerk

Wij bouwen een duurzaam huis op maat, binnen uw budget

Uiterst duurzaam

Energiebesparend bouwconcept, goed voor het milieu, géén energierekening meer

Gezond wooncomfort

Ideaal woon-en leefklimaat, allergie-en stofvrij wonen

Duurzaam huis bouwen

Een duurzaam huis bouwen aangepast op uw woonwensen en voor een betaalbare prijs? Dat kan met FAB5+ Duurzaam Bouw & Woonconcept. Een duurzaam huis bespaart u geld en het is ook goed voor het milieu. U kunt bij ons terecht voor een geheel nieuw ontwerp of voor het bespreken en uitwerken van een bestaand ontwerp. Neem contact met ons op om alle mogelijkheden te bespreken. Bij FAB5+ bouwen wij met het 5S Bouwsysteem, een prefab bouwsysteem dat ideaal is om een duurzame woning te bouwen. Een compleet houten bouwpakket met zeer hoogwaardige thermische (isolerende) eigenschappen waarmee je snel, energiebesparend en oersterk kunt bouwen!

Duurzame woning bouwen

Een duurzame woning bouwen is natuurlijk duurzamer dan traditionele bouw (kalkzandsteen, baksteen, beton) omdat u minder bouwmaterialen verspilt. Maar ook de CO2 uitstoot bij de productie is veel lager dan bijvoorbeeld bij kalkzandsteen.

Of je nu een levensloopbestendige woning wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning. Wij vinden dat iedereen dat zou moeten kunnen tegen een goede prijs. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit ziet en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Zo snel en simpel is het.

Wilt u graag een duurzaam en energieneutraal huis bouwen?