Particulieren - FAB5+

Duurzaam bouwen voor particulieren, van kantoor tot woonhuis

Duurzaam bouwen, duurzaam leven is tegenwoordig een hot item. Steeds meer particulieren en instellingen, architecten en vastgoedondernemers gaan over op duurzaam bouwen.
Duurzaam bouwen

Bouwen met een duurzaam bouwsysteem, nu mogelijk voor particulieren. Ben je op zoek naar een duurzame bouwmethode? Het 5S Bouwsysteem is ideaal een duurzame woning te bouwen. Een compleet houten bouwpakket met zeer hoogwaardige thermische (isolerende) eigenschappen waarmee je snel, energiebesparend en oersterk kunt bouwen!

 

Jij bepaalt je wensen, wij zorgen voor het bouwpakket.

Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien en met een lage energierekening? Dat kan bij FAB5+. Of je nu een levensloopbestendige woning wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning. Wij vinden dat iedereen dat zou moeten kunnen tegen een goede prijs. Daarom introduceren we FAB5+ Bouw & Woonconcept. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit ziet en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Zo snel en simpel is het.

INFORMATIE AANVRAGEN »
img-missie
lodgingspace
Zorg, tuin-of-vakantiehuis?

Omdat de markt voor kleine “leefruimtes” snel groeit komen er meer en meer opties beschikbaar. FAB5+ ontwikkelt kleine modulaire units, Mobspaces, die te gebruiken zijn als tuinkantoor, aanleunwoning of zelfs als recreatief vakantiehuis.  Duurzaam gebouwd, perfect geëngineerd met toparchitectuur.

Wilt u graag een duurzame woning bouwen?

INFORMATIE AANVRAGEN »