5S Bouwsysteem - FAB5+

5S Bouwsysteem

Bouw snel, energiebesparend en oersterk

Perfekt voor zelfbouw

Het 5S Bouwsysteem is ideaal voor de zelfbouwer. Ontdek en bouw zelf je eigen droomwoning.

Supersterke lichte sandwich-panelen en zeer snel te bouwen. Perfekt geschikt voor woningen, zorgwoningen, tuin, woon-en leefruimtes als ook utiliteitsbouw en appartementen.
Bouwmethode van de toekomst

5S-panelen zijn hoogwaardige thermische panelen die bestaan uit een sandwich van twee lagen plaatmateriaal (OSB, multiplex, staal, of vezelcement), met daar tussen een isolerende laag geëxpandeerd polystyreen (EPS). De meest voorkomende panelen bestaan uit OSB met een EPS kern. Gemakkelijk te hanteren, natuurlijk en biedt flexibiliteit aan het ontwerp.

 

Ideaal voor de zelfbouwer

Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien, voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening? Dat kan heel makkelijk met het 5S Bouwsysteem. Of je nu een levensloopbestendige woning wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit komt te zien en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf of door iemand anders te laten bouwen. Zo snel en simpel is het. Meerdere afbouwsystemen kunnen gebruikt worden, er is ruime keus van gebruik en toepassing. Om u volledig hierover te informeren en de materialen te ervaren is een persoonlijk gesprek de uitkomst.

5S paneel op fundering
5S paneel plaatsen
Simpel bouwen

De panelen komen op de bouw aan, op maat gemaakt met deur en raamopeningen, maar zonder het kozijn.
Het EPS is verzonken langs de randen om panelen naadloos te bevestigen aan vloer, plafond of andere
panelen.

Perfekt gefabriceerd

De casco woning wordt eenvoudig geïnstalleerd door het aanhouden van de bouw- en werktekeningen. Alle openingen van deuren en ramen zijn computergestuurd in de fabriek gesneden. Alle bevestigingsmiddelen en benodigde gereedschappen worden door ons meegeleverd.

5S paneel uitsparing

Betaalbaar

Zéér korte bouwtijd, betaalbaar, transparant investeringsoverzicht

Uiterst duurzaam

Energiebesparend bouwconcept, goed voor het milieu, lange levensduur

Heerlijk wooncomfort

Ideaal woon-en leefklimaat, stof-en allergievrij

Kijk mee bij FAB5+
Something is wrong.
Instagram token error.
Load More

Meer weten over dé bouwmethode van de toekomst?