SIP Casco bouwpakket

Bouw snel, energiebesparend en oersterk met SIP panelen

Supersterke lichte SIP sandwich-panelen en zeer snel te bouwen. Perfekt geschikt voor woningen, zorgwoningen, tuin, woon-en leefruimtes als ook utiliteitsbouw en appartementen. Heeft u al een ontwerp* of bent u bezig met het maken van uw nieuwe huis ontwerp? Neem contact op voor meer informatie om een luchtdicht casco bouwpakket van SIP panelen te bestellen.

*Indien u vroegtijdig in uw ontwerptraject rekening houdt met het SIP bouwsysteem waarmee uw huis gebouwd moet worden, voorkomt u onnodige teken- en engineeringskosten.

SIP panelen, bouwmethode van de toekomst

5S SIP panelen zijn hoogwaardige thermische panelen die bestaan uit een sandwich van twee lagen plaatmateriaal (OSB, multiplex, staal, of vezelcement), met daar tussen een isolerende laag geëxpandeerd polystyreen (EPS). De meest voorkomende panelen bestaan uit OSB met een EPS of Neopor EPS kern. Gemakkelijk te hanteren, natuurlijk en biedt flexibiliteit aan het ontwerp van een houten huis. Lees ook meer over stikstof vrij bouwen met SIP panelen.

 

SIP Bouwpakket, ideaal voor de zelfbouwer

Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien, voor een betaalbare prijs en met een lage energierekening? Dat kan heel makkelijk met het 5S SIP Bouwsysteem. Of je nu een levensloopbestendige woning wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime maar degelijke twee-onder-één-kapwoning. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit komt te zien en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Maar je kunt er ook voor kiezen om het zelf of door iemand anders te laten bouwen. Zo snel en simpel is het. Meerdere afbouwsystemen kunnen gebruikt worden, er is ruime keus van gebruik en toepassing. Om u volledig hierover te informeren en de materialen te ervaren is een persoonlijk gesprek de uitkomst.

SIP Paneel
SIP paneel
Simpel bouwen

De SIP panelen komen als complete prefab woning op de bouw aan, op maat gemaakt met deur en raamopeningen, maar zonder het kozijn.
Het EPS (of NEOPOR) is verzonken langs de randen om panelen naadloos te bevestigen aan vloer, plafond of andere
panelen.

Perfekt gefabriceerd

De casco woning wordt eenvoudig geïnstalleerd door het aanhouden van de bouw- en werktekeningen. Alle openingen van deuren en ramen zijn computergestuurd in de fabriek gesneden. Alle bevestigingsmiddelen en benodigde gereedschappen worden door ons meegeleverd.

5S paneel uitsparing

Luchtdicht bouwen

Luchtdichtheidsklasse 3 (uitstekend) met een qv;10 waarde van <0,15

Uiterst duurzaam

Energiebesparend bouwconcept, goed voor het milieu, lange levensduur

BENG casco

Energiezuinig en kierdicht bouwsysteem, zeer geschikt voor BENG

Kijk mee bij FAB5+

 

fab5plus

Duurzame en energiebesparende woningen op maat. Leverancier van SIP panelen; complete casco bouwpakketten.

FAB5+
Tinyhouse👊🏼🔨👶👧 Tinyhouse👊🏼🔨👶👧
Villa P+R ☺️ #mooi #architecture #architectuur Villa P+R ☺️ #mooi #architecture #architectuur #stukwerk #plaster #window #kozijnen #trots #droomhuis #fabfiveplus #sustainablebuilding #duurzaambouwen
Bekijk meer... Volg op Instagram

Prijs opvragen voor een SIP casco bouwpakket?