Dit is onze werkwijze

 

Op weg naar een duurzaam en energiezuinig huis

In vier stappen naar duurzaam wonen:

Om onze klanten zo goed mogelijk te helpen heeft FAB5+ een werkwijze ontwikkeld dat u de mogelijkheid biedt om in ieder gewenst moment in te stappen. In slechts 4 duidelijke fase-stappen komen we samen tot een fantastisch resultaat. Uiteraard garanderen wij een uitstekende, servicegerichte nazorg. Het kan zijn dat u al een ontwerp heeft of juist slechts een idee, alles is mogelijk.

img-missie

De werkwijze

 Of we nu samenwerken met architecten, ontwerpers, aannemers of rechtstreeks met een klant, wij zien ieder project volgens onze werkwijze, dus stap in waar Ú wilt.

 • Idee, ontwerp

  Vrijblijvende kennismaking, uw wensen bespreken

 • Productie, levering

  Samenwerken om uw wens in productie te brengen

 • Bouw, afbouw

  Keuzevrijheid in stijl en afwerking

 • Oplevering, viering

  Samen vieren van uw nieuwe thuis-komen

img-missie
Totaalconcept

Gemak dient de mens, duurzaamheid dient milieu en de mens. FAB5+ heeft specialisten in de onderneming. Ieder zijn vak. Ook voor interieur- en tuinontwerp is een mooi plan te bedenken met uiteraard gevoel voor duurzaamheid. We gaan dus verder dan alleen het object ontwerpen, bouwen & realiseren. Hier geldt ook: uitbesteden is geld besparen. FAB5+ begeleidt U het hele traject. Bij FAB5+ kunt u terecht voor uw droomhuis compleet met sanitair, keukens, vloeren, interieur en duurzame energie-oplossingen!

Meer weten over duurzaam huis bouwen?