Tiny house

Kleine volwaardige vrijstaande woningen van maximaal 40 m2 vloeroppervlak met een zo klein mogelijke ecologische voetafdruk. Kleine modulaire leef- en werkruimtes gemaakt van SIP panelen. Constructief en thermisch zeer sterk bouwsysteem, en energiezuinig bovendien. (Voldoen aan Bouwbesluit-eisen). Neem contact op om jouw wensen door te nemen.
Maak kennis met onze tiny house / mini woningen

Wij hebben een serie van 3 standaard tiny house woningen met een plat dak. Ook bestaat de mogelijk om te kiezen voor ‘lessenaarsdak’ of ‘zadeldak’. Ze voldoen aan de bouwbesluit eisen. Als bouwpakket afneembaar, makkelijk zelf op te bouwen. Ook mogelijk als kant-en-klare levering of opbouw door ons op locatie. Afhankelijk van je gebruiksdoel en wensen, zijn installaties en interieur opties bespreekbaar. De gevels zijn afgewerkt met houten delen en vezelcement plaat.

INFORMATIE AANVRAGEN »
Tiny house Model S, 20m2

Model S: 20m2 | 5,30m x 4,35m 

Tiny house van 28m2

Model M: 28m2 | 7,50m x 4,35m 

Werken in de tuin-of-aan-huis?

Wil je graag aan huis werken en heb je de ruimte in je tuin of rondom jouw huis? Dan is Model M misschien wel iets voor jou. Met 28m2 gebruiksoppervlak én een terras, is dit een heerlijke ruimte om rustig je werk te kunnen doen. Ook als studio of mini (tiny) woning te gebruiken.

 

Vraag naar de mogelijkheden.

Kant-en-klaar

Geen maatwerk

Oersterke constructie

Vervaardigd met de beste materialen

Duurzaam

Zeer comfortabel en gezond binnenklimaat

Model L – recreatiewoning of tiny house

Model L is een volwaardige tiny house woning van 38m2. Vrij indeelbaar met woonkamer, badkamer en 1 of 2 slaapkamers.

 

Neem voor meer informatie contact op.

INFORMATIE AANVRAGEN »
Tiny house van 38m2

Model L: 38m2 | 9,96m x 4,35m