Over ons, pioniers in duurzaam wonen

Bij FAB5+ houden wij ons bezig met één van de belangrijkste levensbehoeften: namelijk wonen. En met duurzaam wonen in het bijzonder. Bereikbaar voor zoveel mogelijk mensen.
De missie

FAB5+ pioniers in duurzaam bouwen & wonen. Nu en voor de toekomst. Het is onze missie om het bouwen van een droomhuis simpeler en toegankelijker te maken voor de consument. Als leverancier van SIP panelen (constructief en isoleren houten bouwsysteem) willen wij graag bijdragen aan een duurzamer, schoner en toekomstbestendige manier om woningen te bouwen.

img-missie
img-samenwerken
Samenwerken

FAB5+ ontzorgt gedurende het hele traject. Wij begeleiden het masterplan, het architectonisch ontwerp en dragen zorg voor de gehele efficiënte projectontwikkeling van de bouw tot aan realisatie. Wij nemen werk uit handen terwijl de klant, U, nooit de regie verliest.

Onze visie

FAB5+ heeft de overtuiging dat duurzaam bouwen een grote bijdrage levert aan een schoner milieu en een verantwoorde leefmaatschappij door het gebruik van innovatieve bouwsystemen.

Dat vraagt om verandering, creativiteit en een open blik op de toekomst met de lessen van gisteren. Het wonen van nu gaat niet over meer en groter, maar over slimmer en efficiënter. Duurzaam bouwen en wonen voor zoveel mensen bereikbaar.

img-duurzaamwonen

Sluit onze visie aan op die van u?

NEEM CONTACT OP