Duurzaam huis bouwen voor particulieren

 

Wij bouwen duurzame huizen van A tot Z naar jouw woonwensen, kavel en budget.

Wilt u een duurzaam huis bouwen naar jouw wens, kavel en budget? FAB5+ helpt je graag met alles om een duurzaam huis te bouwen. Van schetsontwerp tot een definitief ontwerp met vergunningsaanvraag, naar een calculatie en uiteindelijk de bouw. Wij bouwen geheel nieuwe energiezuinige woningen voorzien van de laatste innovatieve technieken. Zonnepanelen en een warmtepomp zijn meestal standaard in onze duurzame bouw geïntegreerd.
Duurzaam huis bouwen

Bouwen met een duurzaam bouwsysteem, nu mogelijk voor particulieren. Ben je op zoek naar een duurzame bouwmethode? Het 5S SIP Bouwsysteem is ideaal om een duurzaam huis te bouwen. Een compleet houten bouwpakket met zeer hoogwaardige thermische (isolerende) eigenschappen waarmee je snel, energiebesparend en oersterk kunt bouwen! Het bouwen met dit SIP bouwsysteem is door zijn hoge isolatiewaarden, slank bouwprofiel en kierdichtheid een zeer goede basis om een energiezuinig huis te bouwen. Heb je al een definitief ontwerp, dan kun je bij ons een compleet casco huis laten engineeren. Je kunt ervoor kiezen om het casco huis zelf (te laten) opbouwen, of je laat het door ons doen. Vraag naar de mogelijkheden.

 

Jij bepaalt je wensen, wij zorgen voor de rest.

 

Altijd al zelf je eigen droomhuis willen bouwen? En wellicht een duurzaam huis bovendien en met een lage energierekening? Dat kan bij FAB5+. Of je nu een levensloopbestendige bungalow wilt, een heel modern ontworpen villa of juist een ruime en energiezuinige kubuswoning. Wij vinden dat iedereen dat zou moeten kunnen tegen een goede prijs. Jij bepaalt hoe jouw droomhuis eruit ziet en wij regelen dat het gebouwd wordt, zonder zorgen. Zo snel en simpel is het.

INFORMATIE AANVRAGEN »
moderne energiezuinige bungalow woning
Moderne en duurzame bungalow woning
duurzame tiny house
Moderne en duurzame tiny house
Zorg, tuin-of-vakantiehuis?

Omdat de markt voor kleine duurzame “leefruimtes” snel groeit komen er meer en meer opties beschikbaar. FAB5+ ontwikkelt kleine modulaire units, Mobspaces, die te gebruiken zijn als tuinkantoor, aanleunwoning of zelfs als recreatief vakantiehuis.  Duurzaam gebouwd, perfect geëngineerd met toparchitectuur.

Duurzame moderne schuurwoning

Duurzame moderne zwarte schuurwoning. Ideaal voor jonge gezinnen, ruim, modern en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden van deze prefab duurzame zwarte schuurwoning.

duurzame energiezuinige schuurwoning
Zijgevel moderne schuurwoning
moderne energiezuinige kubuswoning
Moderne energiezuinige en kubistische woning
Moderne kubuswoning

Duurzame moderne kubuswoning. Ideaal voor gezinnen, 2 verdiepingen, modern, strak en betaalbaar. Vraag naar de mogelijkheden van deze prefab duurzame moderne kubuswoning.

Duurzame huizen van FAB5+

fab5plus

Duurzame en energiebesparende woningen op maat. Leverancier van SIP panelen; complete casco bouwpakketten.

FAB5+
Tinyhouse👊🏼🔨👶👧 Tinyhouse👊🏼🔨👶👧
Villa P+R ☺️ #mooi #architecture #architectuur Villa P+R ☺️ #mooi #architecture #architectuur #stukwerk #plaster #window #kozijnen #trots #droomhuis #fabfiveplus #sustainablebuilding #duurzaambouwen
Bekijk meer... Volg op Instagram

Wilt u graag een duurzaam huis bouwen?

INFORMATIE AANVRAGEN »